Nijmeegs Sportfestival voor 'kwetsbare mensen'

Life Goals Nijmegen is een samenwerking tussen Stichting Life Goals, SV Orion, RIBW Nijmegen & Rivierenland en overige zorg- en welzijnsinstellingen uit de regio Nijmegen. Life Goals Nijmegen organiseert samen met RIBW Nijmegen & Rivierenland op vrijdag 28 juni een sportfestival bij SV Orion. Deze sportdag is bedoeld voor deelnemers (leeftijd 16+) vanuit verschillende zorg- en welzijnsinstellingen uit de regio Nijmegen en overige Life Goals teams uit de rest van het land. Men maakt kennis met verschillende laagdrempelige sportactiviteiten zoals voetbal, boksen, bootcamp, volleybal, frisbee en handbal. Kortom; een leuke dag waarin plezier maken, nieuwe contacten op doen en lekker in beweging zijn centraal staan. Deelname aan de sportdag is gratis en er wordt gezorgd voor een gratis lunch. Bron Eventbrite