VV BERGEN WERKT AAN ONTWIKKELING VROUWEN- EN MEISJESVOETBAL

VV Bergen wil haar vrouwenvoetbal prominenter in beeld brengen, of je nu de nieuwe Lieke Martens wilt worden of liever samen met je vriendinnen gewoon gezellig bezig wilt zijn. Daarom is het afgelopen jaar een aanzet gemaakt tot een actieplan waarin wordt ingezet om (meer) speelsters en trainsters aan de club te binden. Voor de gedreven voetbalsters betekende dit concreet dat VV Bergen is gestart met een traject om haar zondag VR1 team tot een hoger niveau te tillen. Ontwikkeling van het individu en van de (jeugd) teams zijn hiervoor essentieel. De nieuwe samenwerking/partnership die recentelijk met vvAlkmaar is aangegaan zal zeker een belangrijke bijdrage gaan leveren in dit groeiproces. Een ander tastbaar voorbeeld is dat na de winterstop 2018/2019 een aantal MO13 meidenteams ingedeeld werden in selectieteams om zo de talenten verder te ontwikkelen. Dat dit niet onverdienstelijk was bleek wel direct uit het feit dat het seizoen werd afgesloten met het kampioenschap. Je kunt wel alle aandacht aan de fanatiekere meiden geven, wij als vereniging zien met name ook graag de meer recreatieve speelsters en/of gezelligheidsteams bij ons voetballen. Dus bij VV Bergen is het mogelijk op alle niveau’s te voetballen, en dat ook nog in een prachtige gerenoveerde omgeving met uitstekende faciliteiten en gediplomeerde trainers en trainsters. Bron vv Bergen