Stelling: is dit wel normaal te noemen?

Stelling:

Terwijl het competitie seizoen al begonnen is hebben er in het team van onze jongste een aantal kinderen hun lidmaatschap beëindigd. De kinderen vonden het niet meer leuk. Nu is het hele team gedupeerd want er blijven te weinig kinderen over. Eigenlijk is de hele vereniging gedupeerd want elke week moeten er nu kinderen invallen om dit team toch te laten spelen. Ik vind dat als mijn kind in mei besluit door te gaan met deze teamsport dat hij/zij er dan een heel jaar aan vast zit. Volgend jaar kijken we dan in mei weer opnieuw naar alle mogelijkheden. Eerste reden is dat je je team en de vereniging niet in de steek laat, tweede reden, ook niet onbelangijk, ík moet het betalen. Als mijn kind in oktober afhaakt heb ik contributie betaald die ik niet terug krijg. Deze kinderen mochten wel stoppen van hun ouders, want ze wilden hun kind niet dwingen om te sporten met tegenzin. Kinderen zouden hierdoor een hekel aan sport kunnen krijgen. Mijn kind is boos en teleurgesteld want met invallers speel je nooit zo fijn als met je eigen team. (invallers komen uit lager/jonger team) Denk ik nu zo ouderwets of is dit tegenwoordig normaal te noemen?