Nood oproep uit het bestuur. Inzetten of afkopen?

Ondanks herhaalde oproepen, zijn er op dit moment nog steeds tal van onvervulde functies, waardoor het risico dat er dingen niet meer kunnen worden gedaan met de dag groter wordt. Zoals het er nu voor staat, kan het zo zijn dat de kantine op wedstrijddagen gesloten blijft.

 

Leden die nog niet gereageerd hebben en door de overige leden ook geen ondersteuning wordt aangeboden dan moet de vereniging beraden wat te gaan doen, gaan we inzet inkopen of gaan we zaken niet meer uitvoeren.

 

Het bestuur overweegt voor komend seizoen het volgende: bij iedereen wordt, naast de contributie, het afkoopbedrag (mogelijk geindexeerd obv terugloop vrijwilligers) voor vrijwilligerstaken in rekening gebracht. Na het vervullen van vrijwilligerstaken, wordt dit bedrag terugbetaald. Dit komt misschien onvriendelijk over, maar het is een manier om er voor te zorgen dat er actief zal worden gereageerd, zonder dat vrijwilligers veel tijd moeten investeren om dit verzorgd te krijgen. Die tijd steken wij liever in de vereniging zelf.