Zijn ze al verder? Myra Hockey Academy introduceert trainingen volgens Athletic Skills Model

De Myra Hockey Academy (MHA) introduceert komend seizoen het Athletic Skills Model (ASM) bij de jeugd van Hockeyvereniging Myra en voor Amstelveners in het algemeen. Denk hierbij aan kinderen en ouderen met hart- en vaatziekten, G-sporters en Alzheimerpatienten. Hierbij werkt de MHA samen met AmstelveenSport en is er een intentieverklaring getekend voor samenwerking met HealthCity Amstelveen Zuid. Het ASM koppelt spel en plezier aan motorisch leren, met aandacht voor gezondheid, welzijn en prestatie. Het model zorgt ervoor dat diverse doelgroepen op een optimale manier worden begeleid naar een sportief leven met meer zelfvertrouwen, meer sportplezier en betere resultaten op school en werk.

Bron Amstelveens Nieuwsblad