VIDEO: DE VOORDELEN VAN GEMENGD VOETBAL

Klik op de afbeelding voor de video
Klik op de afbeelding voor de video

Gemengd voetballen is leuk en leerzaam voor jongens en meiden. Voor spelers en speelsters t/m Onder 11 adviseert dan KNVB dan ook om gemengd voetbal te spelen. Waarom? Dat vertellen de jongens en meiden graag zelf! Verenigingen die kinderen al gemengd voetbal laten spelen zijn dus op de goede weg. Wordt dit nog niet gedaan of is er twijfel of deze manier van voetballen bij de vereniging past? Neem dan de komende maanden de tijd om je in dit thema te verdiepen. De KNVB helpt verenigingen op weg door de visie, praktijkverhalen en antwoorden op de belangrijkste vragen te delen. Na de zomer biedt de KNVB meer inzichten, tools en informatie om dit thema op de club te introduceren en ermee aan de slag te gaan. Wil je in de tussentijd al meer informatie? Neem dan contact op met ons op via KNVB Contact of bekijk het artikel dat eerder gepubliceerd is over dit onderwerp. Bron KNVB