· 

PERSBERICHT: IJSDISCO ALS AFSLUITING ZOMERVAKANTIE

De Uithof
De Uithof

De Uithof organiseert aan het einde van de zomervakantie Disco on Ice. Kinderen tot circa 18 jaar kunnen met de voetjes van het ijs op donderdagmiddag 29 augustus. Aanmelden voor dit unieke feestje kan via de website van De Uithof.

Speciaal voor kinderen en jeugd

Op 29 augustus kunnen kinderen en jeugd over het ijs dansen op de leukste muziek en onder bijzondere verlichting. Disco on Ice is opgesplitst in twee groepen. Op deze manier kan er geschaatst worden met leeftijdsgenoten en wordt er muziek gedraaid die bij die leeftijdsgroep populair is. De eerste groep is van 12:30 tot 14:30 uur voor kinderen die op de basisschool zitten. De tweede groep is van 14:45 tot 16:30 uur voor jeugd die op de middelbare school zit. Op deze manier kunnen we de leukste muziek draaien

Praktische informatie

Kinderen die op 29 augustus over het ijs willen glijden, kunnen zich aanmelden via de pagina van de IJsdisco. Met deze aanmelding kunnen bezoekers op 29 augustus voor 8,50 euro hun ticket kopen aan de kassa van De Uithof. Hierbij ontvangen bezoekers ook een voucher om na het schaatsen een waterijsje te halen in het Grand Café.

Zomerijs De Uithof

Het schaatsseizoen van de schaatsbaan eindigt elk jaar eind maart. Gelukkig is De Uithof één van de Nederlandse schaatsbanen die ook in de zomerperiode ijs heeft. De ijshockeyhal is van april tot en met september geopend om vrij te schaatsen, maar ook voor onder andere Curling Clinics en schaatslessen. Meer informatie over het Zomerijs is te vinden op de website van De Uithof.