Sport en Cultuur gaan samen

Sport Totaal verbindt. Wij organiseren evenementen waar mensen kennis maken met sporten en bewegen. Dit doen wij vanaf 2017. In diverse plaatsen zijn sport events georganiseerd Sporten en bewegen worden verbonden met de inwoners van een gemeente. Mensen ontdekken welke sport zij leuk vinden. Naast het ontdekken van sporten zullen we ons ook richten op cultuur omdat we vinden dat kennis maken met culturele instellingen ook de horizon verbreedt.

  • Sport Totaal maakt mensen bekend met sport en stimuleert zo om te gaan sporten
  • Sport Totaal ondersteunt verenigingen om leden te werven
  • Sport Totaal heeft aandacht voor gehandicapten- en ouderensport
  • Sport Totaal biedt sportgerelateerde bedrijven en organisaties een podium om hun producten en diensten te laten zien