Wil jij in het magazine en beroemd worden bij ruim 40.000 sportmensen?

We hebben een paar journalisten die op pad gaan voor mooie onderwerpen. Nu willen we graag binnen de voetbal of andere sport een persoon vragen stellen mits er onderwerpen die van belang zijn voor de doelgroep Weet jij een interessant persoon die meer weet over de ideale opleiding, organisatie, gedragsproblemen, vrijwilligersbeleid, ouderbetrokkenheid of bestuurskwesties? Van alles mag….maar let op...het verhaal komt in het magazine. Ook bij het meidenvoetbalen kan uiteraard maar dan hoe wordt beleid gevoerd bijv. bij de dames/meisjes commissie.

 

Een serie vragen gaan de persoon in kwestie en die het vragen formulier met antwoorden kan retourneren. We willen geen commercieel verhaal.

Reageer maar mail@sport-totaal.nl