· 

Accountmanager eredivisie vrouwen (m/v)

Accountmanager eredivisie vrouwen (m/v) De KNVB is op zoek naar een Accountmanager eredivisie vrouwen (m/v)

 

Afgelopen zomer is weer eens gebleken dat het vrouwenvoetbal bijzonder populair is. Naast het versterken van de breedtesport hebben de KNVB en de clubs uit de eredivisie de handen ineengeslagen om de eredivisie vrouwen verder te versterken. In de strategische agenda van de KNVB is het vrouwenvoetbal als één van de speerpunten opgenomen. De ambities staan verwoord in het Plan Eredivisie vrouwenvoetbal.

 

Wat ga je doen?

 

Als de ideale verbindingsspeler van de KNVB ga je met het Plan Eredivisie vrouwen aan de slag en specifiek met de opgestelde kwaliteitseisen voor de eredivisie.

 

Je ondersteunt de clubs binnen de eredivisie om te voldoen aan eisen op het gebied van de technische infrastructuur (aantal teams, technische staf, trainingsschema, randvoorwaarden voor speelsters), structuur en organisatie (opstellen begroting, bestuurlijke organisatie), accommodatie en de commercie/marketing (bezoekersaantallen en inkomsten verhogen). Dit alles om het vrouwenvoetbal binnen de eredivisie verder uit te bouwen en te versterken.

 

Je bewaakt het totale plan eredivisie vrouwen, bent eerste aanspreekpunt voor de clubs en hebt contact met de besturen en de technische afdelingen. Je maakt de verbinding naar alle expertise binnen de KNVB en participeert in het reguliere bestuurlijk overleg tussen KNVB en clubs. Je zorgt voor kennisoverdracht tussen clubs onderling. Daarnaast bezoek je de clubs/wedstrijden om als eerste aanspreekpunt vanuit de KNVB te fungeren.

 

Je rapporteert aan het management van de KNVB.

 

Wie ben je? 

 

Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding; Je hebt affiniteit met (top) vrouwenvoetbal; Een voetbaltechnische opleiding is een pré; Je staat open voor innovatie en verandering; Je bent in staat om op bestuurlijk niveau te communiceren; Je bent ‘s avonds en in het weekend beschikbaar; Je bent proactief, denkt in oplossingen, neemt eigenaarschap voor jouw bijdragen; Je maakt makkelijk contact en beschikt over een gezonde dosis doorzettingsvermogen. Wat bieden wij? 

 

Wij bieden je een uitdagende en gevarieerde job bij de grootste sportbond van Nederland. Een functie in een dynamisch speelveld. We gaan voor een contract van één jaar met uitzicht op verlenging, daarnaast goede arbeidsvoorwaarden en salariëring (KNVB schaal 8 van de cao Sport), flexibele werktijden en een sportprogramma. 

 

Heb je interesse?

 

Herken je jezelf in het bovenstaande profiel? Solliciteer dan direct via deze link en voeg jouw cv en motivatiebrief toe. Je kunt solliciteren tot en met 18 augustus aanstaande. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Hans Schelling via 06-533 783 45 of per e-mail Hans.Schelling@knvb.nl

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.