Extra parkeerplaatsen bij v.v. SSC ‘55

Aan de Bernardstraat in Sprang-Capelle wordt deze zomer het aantal parkeerplaatsen uitgebreid. Tijdens activiteiten bij het sportcomplex van SSC ’55 is er te weinig plaats om te parkeren. Er wordt nu voornamelijk in de bermen geparkeerd. Met de realisatie van de extra parkeerplaatsen wordt de verkeerssituatie een stuk veiliger rondom het sportcomplex. De onverharde vrachtwagenparkeerplaats wordt opnieuw ingericht tot parkeerterrein waar 64 auto’s kunnen parkeren. Het fietspad langs de Bernardstraat wordt verlegd waardoor er ruimte ontstaat om langs de weg 29 parkeerplaatsen aan te leggen, waarvan drie gehandicaptenparkeerplaatsen. De werkzaamheden starten op 12 augustus 2019 en worden uitgevoerd door Van Wijlen uit Sprang-Capelle. Als alles volgens planning verloopt zijn de extra parkeerplaatsen gereed voor de start van het nieuwe voetbalseizoen. Bron Waalwijk Nieuws