· 

VT Meiden Voetbal Academie nu ook in het Groene Hart - Amstelland. Rond met ex prof Remco Boere

Remco Boere in contact met de regionale TV in Thessaloniki Griekenland
Remco Boere in contact met de regionale TV in Thessaloniki Griekenland

Eind september start VT Meiden Voetbal Academie een opleiding in het Groene Hart voor alleen meiden in de leeftijd van MO9 t/m MO19. De gesprekken met 1 vereniging zitten in een afrondende fase. Volgende week een gesprek met een 2e vereniging in de regio Den Haag/Leiden.

 

Waarom meiden? Omdat we vinden dat er voor jongens voldoende te bieden is bij diverse verenigingen en scholen. 

We willen ons geen voetbalschool noemen omdat we geen les geven naast het voetbal. Maar onze trainingen puur gebaseerd zijn voetbalechte bedoelingen. We houden niet van droog trainen, we willen ze echt beter maken en voetbalecht trainen. De VT Meiden Voetbal Academie is inmiddels ook rond gekomen met Remco Boere, oud prof en trainer bij diverse  clubs in het Midden Oosten. Graag wilen we ook oud Prof Hans Loen erbij betrekken maar is vrijdagavond verhinderd omdat zijn zoon Youri Loen op de vrijdagavond speelt bij FC Almere City. Maar af een toe een gast training zal wellicht mogelijk zijn.

 

Zweden

Remco woont nu in Zweden en is bereid naar Nederland te komen om samen de opleiding te runnen en andere jonge trainers op te leiden voor onze Academie. Met als achterliggende gedachte ooit deze voetbalopleiding te vervolgen in Zweden. Of een 2e Academie met een vestiging in Zweden. Remco komt iedere vrijdag aan in Nederland en zal de zaterdag weer terugvliegen naar Zweden. De week die we samen met Remco en Hans Loen in Griekenland hadden beleefd was een top week, waarbij iedere leeftijd veel heeft geleerd. Dat is wat we vernamen van de clubleiding en ouders.  Naast de trainingen verzorgen we voor de meiden ook oefenwedstrijden. Door onze kontakten zullen dat wellicht wedstrijden kunnen zijn tegen Excelsior/Barendrecht en ADO Den Haag.

De droom voor ieder meisje. 

Zoals het er nu voor staat starten we eind september 

 

Voetbal CV van Remco Boere

Gespeeld:

Excelsior, Roda JC, Vitesse, SC Cambuur, FC Den Haag, KAA Gent, Iraklis Saloniki, Gil Vicente, PEC Zwolle

Getrainde clubs

Al-Gharafa, Qatar U-20, Al-Arabi (techn dir), Västerås, Köping FF, Al-Ahli (techn dir), Hammerfest, Pathachakra