Hercules zet De Derde Helft op de kaart

De Derde Helft bij USV Hercules
De Derde Helft bij USV Hercules

Woensdag 10 juli was het druk in ons paviljoen. Hercules was gastheer van de pilot De Derde Helft van onder meer het Nationaal Ouderfonds. Voorzitter Fons Visser zei het afgelopen weken duidelijk: ‘Wij willen graag de eerste zijn in Nederland die De Derde Helft op de kaart zet’. En dat is gelukt, met zo’n honderd deelnemers kan er teruggekeken worden op een geslaagde aftrap. Het Nationaal Ouderenfonds plaatste al een mooie filmimpressie. 

 

Interview met Rob de Leede

 

Als je perschef bent geweest van het Nederlands Elftal onder Louis van Gaal, dan moet je wat kunnen. Daarnaast heeft Rob onder andere gewerkt voor de UEFA, de FIFA en Vitesse. Op dit moment is deze ervaren alleskunner actief als procesbegeleider om van het project De Derde Helft een succes te maken. "Iedereen heeft behoefte aan een Third Place. Een plek waar je met gelijkgestemden ongedwongen samenkomt ongeacht je achtergrond.”

 

Bij welke vereniging ben je actief?

 

Ik ben sinds maart/april voor De Derde helft aan de slag bij USV Hercules in Utrecht Noord-Oost.

 

Lees het interview verder op de site van usv Hercules