Office medewerker nationale voetbaldag (m/v)

Office medewerker nationale voetbaldag (m/v) Parttime bij KNVB in Zeist Office medewerker nationale voetbaldag (m/v) De KNVB is op zoek naar een Office medewerker nationale voetbaldag (m/v)

 

In 2020 viert de UEFA haar zestigste verjaardag. Om dit te vieren wordt het Europese kampioenschap gespeeld over heel Europa, van noord tot zuid, van oost tot west. Daarmee is dit evenement dichter bij de fans dan ooit tevoren! Het EK 2020 vindt plaats van 12 juni tot en met 12 juli 2020. In Nederland is Amsterdam is een van de 12 speelsteden en is de organisatie belegd bij de Stichting Events KNVB.

 

De KNVB wil dit toernooi gebruiken om blijvende maatschappelijke spin-off te creëren. Op 13 juni 2020, tijdens het openingsweekend van het EK 2020, houdt de KNVB bij zoveel mogelijk voetbalverenigingen in het land de eerste editie van de Nationale Voetbaldag. Deze dag openen de verenigingen hun deuren voor iedereen, speciaal voor mensen die op dit moment nog niet of nauwelijks op de vereniging komen.

 

Wat ga je doen?

 

De office medewerker is onderdeel van het projectteam EK 2020 dat richting het toernooi groeit naar ongeveer 70 personen. Daarnaast werken er ruim 1000 vrijwilligers. In deze functie ondersteun je de legacy manager en krijg je daarnaast een aantal eigen taken.

 

De voornaamste werkzaamheden bestaan uit:

 

Je plant diverse overleggen in, stelt de agenda’s hiervoor samen en verzorgt de verslaglegging ervan, zodat iedereen op de hoogte is en blijft;

 

Van een aantal onderwerpen verzorg jij de planning & monitoring. Denk hierbij aan tussentijdse evaluaties, deelprojectplanningen, rapportages etc;

 

De archivering van alle data is bij jou in goede handen. Jij zorgt dat alles goed gedocumenteerd wordt;

 

Je helpt mee met de organisatie van bijeenkomsten;

 

En van alles wat we onderweg tegen komen zoals dat gaat bij grote projecten.

 

Wat is jouw profiel?

 

Je hebt minimaal afgeronde mbo / administratieve opleiding Bij voorkeur heb je administratieve / secretariële werkervaring Je bent flexibel, zelfstandig en communicatief sterk Jouw kennis van MS Office is uitstekend Je hebt affiniteit met voetbal. Wat biedt de Stichting KNVB Events jou?

 

De functie is tijdelijk en voor 0,6 fte waarvan 2 vaste dagen en 1 flexibel. We bieden je een tijdelijk dienstverband met uitstekende arbeidsvoorwaarden en een brutomaand salaris van € 2.350 op basis van 1 fte (KNVB schaal 6) conform de CAO Sport.

 

Ben jij de collega die we zoeken?

 

Herken je jezelf in het bovenstaande profiel? Solliciteer dan direct door op deze link te klikken en jouw cv en motivatiebrief toe te voegen. Tot en met 2 september 2019 kun je reageren. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Hanna Kernkamp via hanna.kernkamp@euro2020.com

 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Sollicitatiegegevens worden alleen gebruikt voor wervingsdoeleinden.