Eerste Sportsworld National Girls Cup bij DSVP in Pijnacker

Het dames- en meidenvoetbal bij DSVP zit al jaren enorm in de lift. Veel talenten komen helemaal tot bloei bij de lokale voetbalclub in Pijnacker. De club heeft de grootste meisjesafdeling van Zuid-Holland. Het is slechts een kwestie van tijd of een van de pupillen staat ooit tussen de Oranjeleeuwinnen. 

 

Op zondag 25 augustus 2019 staat er een bijzonder toernooi op het programma: het eerste Sportsworld National Girls Cup. Trainer en mede-organisator Erhard Soeterbroek vertelt: "De top van het meisjesvoetbal (amateurs) uit Nederland komt naar Pijnacker. Wat ons betreft wordt het een jaarlijks terugkerend toernooi met een sterk deelnemersveld." Dit jaar staan onder anderen FC Eindhoven, SC 't Gooi, De Kempen, Sportclub Woezik, RKSV Spartaan, SC Buitenveldert, JVOC Zeeland en VV Alkmaar op het veld. Waaronder twee BVO's: KAA Gent en Club Brugge.

Bron Telstar-Online