Nieuwe VT Meiden Voetbal Academie bij BeFair in Waddinxveen

Waddinxveen – Samen met oud-voetballer Remco Boere gaat Wagenhuis groepstrainingen geven aan meiden vanaf 8 t/m 18 jaar op 2 locaties. De Academie start 1e week oktober op vrijdagavond en dat 20 weken lang. 

 

Zweden Het plan voor de voetbalschool in Waddinxveen is ontstaan tijdens een gesprek via skype aangezien Remco in Zweden woont en elke vrijdag op en zou willen gaan vanuit Stockholm naar BeFair. Het eerste kontakt ontstond in de periode dat beide trainers samen met oud prof Hans Loen een weekclinic gaven in Thessaloniki Griekenland. Toen zagen we dat we op dezelfde manier denken over voetbal en ook dat de spelers beter werden en dat in een week tijd. De trainingsactiviteit De Training: in het kader van het jeugdvoetballeerproces en de ontwikkeling van de speelwijze Waar kijken we naar tijdens de trainingsactiviteit (6 belangrijke punten)?: Het verbeteren en beter maken van jou als speler Lees verder op de site van De Gouda