· 

Programma 1e Achterhoekse SENIOREN spelen

Programma 1e Achterhoekse SENIOREN spelen Sportpark De Bezelhorst Doetinchem Let the Games Begin Dinsdag – Woensdag 24- 25 september 2019 (11- 16.00 uur)

 

Jeu de Boules (locatie tennispark de Sprong) Stadswandeling/beeldenroute ( start kantine vv Doetinchem) Biljarten ( kantine vv Doetinchem) Meerkamp Atletiek 4 tot 6 spelonderdelen ( locatie ARGO Atletiek) Walking Rugby (veld Rugby the Wild Rovers) Bowls ( locatie Tennispark de Sprong) (Alleen op de Woensdag) Walking Football ( o.a. Dzc’68 – regioteam- vv Doetinchem) Woensdag 13.30 – 16.00 uur Gezondheidscheck Kruiswerk ( bestuurskamer vv Doetinchem) Schaken (Alleen Woensdag kantine vv Doetinchem) Bridge (Kantine Argo Atletiek) Pitch en Putt (trainingsveld vv Doetinchem) Volleybal (accommodatie vv Doetinchem) Kegelen (accommodatie vv Doetinchem) Beweegmakelaar (o.l.v. Sportservice Doetinchem) Dynamic Tennis (accommodatie vv Doetinchem) Sjoelen ( onder voorbehoud) Sport en Spel senioren ( o.l.v. DZC’68) dinsdag 13-14.00 uur Line Dansen ( woensdagmiddag 2x tussen 13.30-16.00) Toss Tennis (tennispark de Sprong) Voetgolf Rondom de voetbalvelden Senioren gym Tafeltennis (accommodatie vv Doetinchem) Koersbal ( onder voorbehoud)

 

Laagdrempelig bewegen, denken, ontmoeten, meedoen en vooral samen zijn!

 

Deelname is GRATIS! Bij het meedoen aan tenminste 4 sporten ontvangt u de..

 Voor meer informatie: Ger Melissen- gspmelissen@planet.nl 06-23233501