· 

Toptalenten Univé JSC zoeken scheidsrechters met ambitie !!!

Een Jongsenioren wedstrijd heeft regionale talenten, snelheid, kracht, inzet, technische hoogstandjes, doelpunten en twee aanvallende teams. Ben jij de scheidsrechter die dit in goede banen kan en wil leiden dan zoeken we jou !

 

De Univé Jongsenioren Competitie organiseert dit seizoen voor de 8e keer deze door-de-weekse competitie voor teams met selectiespelers t/m 22 jaar en Onder19 speler. Maar liefst 38 verenigingen doen mee, o.a. OFC, ODIN’59, avv Swift, rkvv DEM, ASV de Dijk, Fortuna Wormerveer, Zeeburgia, vv Kolping Boys, AFC’34, LSVV, WV HEDW, SVW’27, Olympia Haarlem, vv Assendelft, FC Den Helder, Wooter Academy, KFC, DWS, SC Buitenveldert, ZSGOWMS, De Volewijckers.

 

Deze jongseniorenwedstrijden worden begeleid door neutrale scheidsrechters + assistenten en de Univé JSC kan nog ambitieuze scheidsrechters gebruiken. Zowel de scheidsrechter als de assistent-scheidsrechter krijgt een onkostenvergoeding van € 20,-- p.p. voor de wedstrijd. De jongseniorenwedstrijden worden op de dinsdag- en/of woensdagavond gespeeld. Meerdere scheidsrechters hebben positief gereageerd op het niveau van de wedstrijden die zij in voorgaande seizoenen hebben gefloten, o.a. Rob Wassink, Johan Jensch, Mitchel Krop, Raymond Schipper en Erwin Dam die hun sporen als scheidsrechter hebben verdiend zijn al actief geweest in de Univé JSC.

 

Heb je interesse om aan te sluiten, schrijf je dan via onderstaande link in:

https://jongseniorencompetitie.nl/aanmelden-scheidsrechter-assistent/ Natuurlijk geheel vrijblijvend, want als je je ingeschreven hebt en er is later een wedstrijd aan je toegewezen en door omstandigheden moet je afzeggen dan zoeken wij naar een vervanger.

 

Het zou helemaal mooi zijn als je bij je inschrijving aangeeft dat je eigen assistent-scheidsrechters mee kunt nemen, dat vergroot zeker de toewijzing op een jongseniorenwedstrijd. Wil je alleen als assistent optreden dan is dat ook ZEER welkom. Wil je niet inschrijven maar af en toe wel eens invallen voor een collega-scheidsrechter dan is het verzoek of wij je op mogen nemen in de APP Scheidsrechters Univé JSC welke gebruikt wordt om een vervangende scheidsrechter te zoeken als een collega door bijvoorbeeld een blessure op het laatste moment af moet zeggen. Stuur dan een mailtje met je mobiele nummer naar: info@jongseniorencompetitie.nl De Stichting Jongsenioren Competitie hoopt je binnenkort te zien tijdens één van de Jongsenioren wedstrijden, de toptalenten staan in de startblokken om te “stralen” maar zonder de scheidsrechter en zijn assistenten blijft dit talent onzichtbaar.