· 

Topic: Zonder enig overleg...verandering sport zoon nu op zaterdag...wie heeft dit ook bij hand gehad?

Zonder enige overleg heeft mijn ex besloten om onze oudste zoon van de ene sport ( was alleen op woensdag) op een andere sport te doen, waardoor hij nu elke zaterdag wedstrijden moet spelen. Vorige week kreeg ik de mededeling via de mail en heb gisteren maar eens gevraagd wat de bedoeling precies is.

 

De omgangsregeling is zij brengt om de zaterdag om 10:00 uur, ik breng maandagochtend naar school. De afspraak is dat beide altijd een keer rijdt, dus altijd om en om. School, hun moeder en de sport is ongeveer 70 km heen en terug. Ik juich sport absoluut toe en snap ook goed dat hij dat daar doet ivm zijn vriendjes.

 

Zij wil dat we om en om met hem naar de wedstrijden gaan, zij als ze bij haar zijn en ik als ze bij mij zijn. En het per keer bekijken en afspreken hoe en wat. Ik ben het hier niet mee eens, we hebben al bijna 5 jaar discussies/strijd over alles. Niks kan gewoon in overleg, overal moet altijd iets tegenover staan. Ik wil rust, ik ga al maanden die strijd niet meer aan, en wil zeker niet iedere week met haar in discussie gaan over wie wat waar brengen en halen enz. Daar komt ook nog bij dat er nog 3 kinderen in het gezin zijn, en dat de wedstrijden meestal om 09:00 uur of 10:00 uur beginnen. Ik zou dus extra moeten gaan rijden, de andere kinderen meeslepen, en elk weekend dat ik mijn kinderen kan zien op zaterdag niks meer kan plannen/ niks anders kan doen. Iemand ervaring?

Of tips hoe we dit het beste kunnen oplossen?