· 

De Wintercup komt eraan!

Jeugd

Jeugdtoernooi Wintercup Holland Vrijdag 3 t/m zondag 5 januari 2020 Attractie- & Vakantiepark Slagharen. 

Het weekend begint met aankomst op vrijdag. Na het inchecken in de huisjes, kun je gebruik maken van alle faciliteiten op het attractiepark Slagharen. Ook kunt u het subtropisch zwemparadijs gebruiken. Zaterdag en/of zondag gaan we richting de velden van HZVV alwaar het toernooi zal worden gespeeld. We streven naar een dag voetbal en een dag vrij i.v.m. bezoek attractiepark/zwemparadijs, maar dit is afhankelijk van het aantal deelnemers per categorie. De zondagavond keert iedereen huiswaarts. 

Senioren 

Vrijdag 10 t/m maandag 13 januari 2020 te Duinrell Wassenaar.

Het weekend begint met aankomst op vrijdag met aansluitend een geweldig Thema Feest. Alle andere avonden zullen er ook Thema Feesten zijn en kunnen jullie gebruik maken van alle faciliteiten op het park. Op zaterdag en zondag wordt er gevoetbald in de poules en aansluitend de finalewedstrijden.