Noodlijdende voetbalclub runt zijn kantine nu zelf

Het vertrek van bestuurslid Samad Bouali bij Wodan maakt de weg vrij voor een nieuw bestuur bij de noodlijdende voetbalclub. De eind augustus gesloten kantine is weer open.

 

Oud-voorzitter Roald Harks heeft zijn hoop gevestigd op de algemene ledenvergadering begin november. Een nieuw bestuur en een club nieuwe vrijwilligers zal voor de noodzakelijke frisse wind gaan zorgen, verwacht hij. Samad Bouali wil geen commentaar geven op zijn vertrek als laatste, nog resterende bestuurslid. ,,Ik heb nu mijn rust nodig", zegt hij.

Wodan verkeert al jaren in zwaar weer, als gevolg van dalende ledenaantallen. Sinds in 2011 WVVZ en ESV fuseerden, zijn er van de aanvankelijke 1300 leden van Wodan nog maar een kleine 500 over. Ook de afgelopen tijd zijn er meer leden gestopt dan dat er zijn bij gekomen, weet penningmeester ad interim Peter Verhappen.

Bron Brabants Dagblad