HEEFT JOUW VERENIGING VOLDOENDE VELDEN?

Heeft jouw vereniging voldoende velden? En is het aantal kleedkamers toereikend voor het aantal teams? In de tool capaciteitsberekening in Sportlink Club kun je de gegevens van jouw vereniging inzien en wijzigen.

 

Ga in Sportlink Club naar KNVB-Accommodatiezaken. Ga vervolgens naar Vereniging en kies Accommodatiezaken. Je ziet nu een kaart verschijnen met daarop de accommodatie en de velden van je vereniging (in- en uitzoomen mogelijk). Aan de linkerzijde van het scherm staat een aantal keuzeopties. Kies voor Wijzigen en kies daarna voor het tabblad Algemeen. Dit scherm bevat eerst een gedeelte waarin een of meer aantekeningen over de accommodatie of de vereniging kunnen zijn opgenomen ('notities'). Door te klikken op de knop ‘Open rapport’ kun je een rapport opvragen dat informatie bevat over hoeveel velden en kleedkamers aanbevolen worden op basis van het aantal teams van je vereniging. Lees verder bij de KNVB