Er komt een nieuwe fusie aan: VV Oostkapelle, VV Domburg en sv DOK

De ledenvergaderingen op 18 april jl. van vv Oostkapelle, vv Domburg en sv DOK gaven in grote meerderheid aan dat het fusieproces tussen deze drie verenigingen voortgezet zou worden. Bij iedere vereniging leeft dus het besef dat een fusie een noodzaak is om te kunnen overleven en dat fusie zal leiden tot een mooie, grote sportvereniging in Oostkapelle en Domburg. Doordat ook Sportdorp Oostkapelle zich aansluit bij de nieuwe club ontstaat er een maatschappelijke ontwikkeling die zijn weerga niet kent….Inwoners van beide kernen worden uitgedaagd om allerlei sporten te beoefenen: van voetbal tot hardlopen, van badminton tot bootcamp, fietsen, wandelen, teveel om op te noemen. Een geweldige uitdaging dus. De Stuurgroep Fusie kreeg van de leden de opdracht de fusie verder voor te bereiden. Twee zaken staan daarin centraal: hoe gaat de nieuw club heten en wie vormen het bestuur van vijf personen die de vereniging gaat opbouwen. Bron vv Domburg