VV ALKMAAR ONTVANGT 2.000 EURO EXTRA VAN VRIENDENLOTERIJ

Een grote verrassing voor VV Alkmaar. De vrouwenvoetbalclub is één van de succesvolste deelnemers aan de ‘Samen voor je Club'-actie van de VriendenLoterij in oktober en ontvangt daarom eenmalig een extra bijdrage van 2.000 euro. VV Alkmaar zal het geld gebruiken voor een nieuwe analysecamera die gebruikt kan worden bij het opnemen en analyseren van trainingen. Ook wordt er een deel gebruikt voor de organisatie van een trainingskamp in Portugal voor het damesteam. Patrick Tenthof, algemeen manager bij VV Alkmaar: "Fantastisch! Wat leuk dat jullie deze extra bijdrage persoonlijk zijn komen brengen! Onze oude analysecamera is toe aan vervanging en met dit bedrag kunnen we een nieuw exemplaar aanschaffen. Dat is super! Daarnaast komt deze extra bijdrage goed van pas bij het trainingskamp dat wij organiseren voor het damesteam." Bron Alkmaars Dagblad