Clinic met ex Prof Remco Boere bij sv Ouderkerk

We mogen best trots zijn dat we in staat zijn geweest na de meiden van Voorschoten 97 te hebben getraind nu ook sv Ouderkerk te vereren met een clinic op 17 januari 2020. 

 

De in Zweden woonachtige Rotterdammer die zijn goals bij diverse profclubs produceerde hebben we gevraagd meer te komen trainen in Nederland d.m.v clinics, de VTOC en voetbalkampen. In het Griekse Thessaloniki, bij de club waar hij speelde, is tijdens een voetbalweek in het voorjaar met o.a. Hans Loen de band ontstaan en hebben we Remco gevraagd zijn kennis en kunde in Nederland te etaleren. Na de clinic in Voorschoten komt hij nu naar sv Ouderkerk op 17 januari waar hij samen met assistentie de groepen JO19.1/19.2 en de MO19.MO17 en MO15 traint als voorbereiding op 2e helft van het seizoen. Daarnaast gaan we onze actviiteiten in het voorjaar activeren in het altijd rustieke Makkum bij de plaatselijke vv Makkum bij de VTOC. Vanaf 4 juli volgt nog nog een vakantie voetbalweek in Drenthe waarbij ook Hans Loen als oud prof van NEC en FC Eindhoven zich aansluit.