SAMENWERKING VITESSE EN DVS’33 ERMELO WORDT MET ONBEPAALDE TIJD VERLENGD

Sinds 2007 bestaat er een samenwerkingsverband tussen de BVO Vitesse en DVS’33 Ermelo. Sterker: DVS’33 was de eerste convenantclub van Vitesse. Afgelopen zaterdag was een historische dag in dit lange samenwerkingstraject: opnieuw werd het contract verlengd en deze keer voor onbepaalde tijd! En de locatie was deze keer niet het Gelredome of Papendal in Arnhem, maar de bestuurskamer van DVS in Ermelo. Een zware delegatie van Vitesse reisde af naar Ermelo om het papier van handtekeningen te voorzien, een signaal dat de liefde dus niet van één kant komt.

 

Namens Vitesse waren aanwezig Pascal van Wijk (algemeen directeur), Leo van de Kraats (trainer onderbouw), Philip Hoogenraad (jeugdscout) en Gerard Yntema (jeugdscout). DVS werd vertegenwoordigd door Aart Goossensen (voorzitter vereniging), Jack van Santen (hoofd opleidingen) en Vincent Viester (voorzitter Technische Commissie Opleidingen).

Bron DVS '33 Ermelo