vv Emmen eerste gezondere Drentse voetbalkantine

De sportkantine van voetbalvereniging Emmen ontving op dinsdag 3 december het certificaat voor de gezondere sportkantine van Team:Fit. Hiermee is VV Emmen de eerste voetbalvereniging en derde sportvereniging van Drenthe met een gezondere sportkantine. Louis Harkema, kantine coördinator, nam het certificaat namens de vereniging in ontvangst uit handen van sportwethouder René van der Weide en Team:Fit-coach Wineke Holtrop.

 

In maart 2019 begon kantine coördinator Louis Harkema met zijn enthousiaste team aan de uitbreiding van het assortiment en de wens van de leden voor gezonder eten in de kantine. Samen met Team:Fit, een initiatief van Jongeren Op Gezond Gewicht, ging hij met zijn team aan de slag met het assortiment. Onder begeleiding van Team:Fit Coach Wineke pastte de vereniging het aanbod in de kantine aan volgens de richtlijnen van het Voedingscentrum.  Lees verder bij vv Emmen