Bestuur vv Hoogeveen luidt noodklok

Het is één minuut voor 12 bij vv Hoogeveen. Dat signaal gaf voorzitter Carlo van der Weij af tijdens de algemene ledenvergadering. De Drentse club schreeuwt om vrijwilligers. Daarnaast zijn er ook financiële zorgen.

 

De huidige situatie is namelijk niet lang meer vol te houden. De kar wordt door een veel te kleine groep getrokken. Deze personen krijgen er telkens meer taken bij en dat is niet langer vol te houden. Diverse activiteiten kunnen geen doorgang meer vinden. Zo lijkt het er op dit moment op dat het succesvolle Business IT Rent-toernooi voor de jeugd geen doorgang kan vinden. Ook is er geen jeugdcommissie meer. De praktische organisatie rond de jeugdafdeling loopt dan ook gevaar. Ook een activiteitencommissie is er niet meer. Het zijn slechts een aantal voorbeelden. Van der Weij constateert dat er zeker niet altijd sprake is van onwil. De ervaring leert dat mensen zich best willen inzetten voor activiteiten/opdrachten met een duidelijk einddoel. Deze personen melden zich vaak niet uit zichzelf. Persoonlijke benadering werkt in dat geval het beste. Het bestuur zoekt dan ook personen die zich hiervoor willen inzetten of willen meedenken hoe we dit kunnen organiseren.

Lees verder bij vv Hoogeveen