Spelers gaan het bestuur in bij vv Amsvorde

"Aan de leden vragen wat ze willen"         

 

.......en zo wordt hij een spelende voorzitter, want dit seizoen blijft hij gewoon actief bij het vlaggeschip van de club. ,,Ik verwacht daarin geen problemen. Hoe ik het ga doen als voorzitter? Nou, ik vind het vooral belangrijk wat de leden willen. Daarom gaan we ook een ledenonderzoek doen, waarin wij vragen wat zij willen of graag anders zien. Daarna gaan we pas handelen. Ik ga niet roepen dat dingen anders moeten en/of alles veranderd. Dat gaan we namelijk ook niet doen. Maar ik denk dat wat nieuw bloed in het bestuur de club wel een stap verder gaat brengen."

 

Iemand die daarbij de financiën bewaakt, is vanaf heden Van de Wijngaard. Net als De Graaf staat hij centraal in de verdediging van Amsvorde 1 en daarnaast zal hij de rol van penningmeester op zich nemen. Dat klinkt spannender dan dat het is, zegt hij met een lach: ,,Amsvorde is financieel gezond en dat moeten we blijven. Lees het hele verhaal in de Stad Amersfoort