Binnenkort ook een meisjes talententraining in Deventer bij de SC?

MEISJES TALENTENTRAINING. WIL JIJ JEZELF VERBETEREN?

 

Niet clubgebonden trainingen op hoog niveau binnen teamfuncties aanvallen, verdedigen en omschakelen van aanvallen naar verdedigen en van verdedigen naar aanvallen. Voor iedereen die zichzelf wil verbeteren. Wil je je talent verder ontwikkelen? Speelsters van diverse clubs zijn welkom.

Regio Oost. Locatie Sportclub Deventer

Er wordt op avonden extra getraind binnen team functies aanvallen, verdedigen en omschakelen. Voor het werken met meisjes die het hogere nivo aan kunnen pikken bieden we een podium. Inschrijfformulier verschijnt binnenkort.

 

Kan ook bij jou.....een maand lang elke week en in ruil geven een bijscholing 6v6 en 8v8. en een stuk promotie via allerlei online kanalen. Meld je aan via mail@sport-totaal.nl