Ook Duitsland heeft alle wedstrijden en trainingen in het amateurvoetbal afgelast

De Regionalliga Südwest-spelcommissie heeft besloten game-activiteiten voor de komende 14 dagen opschorten. Dit betekent dat alle wedstrijden op wedstrijddagen 24 en 25 worden geannuleerd. Daarnaast heeft de Zuidwest-Duitse voetbalbond besloten het spel in alle senioren-, actieve en jeugdklassen voor verplichte en vriendschappelijke wedstrijden op te schorten tot en met 31 maart 2020. De voetbalbond Sleeswijk-Holstein stopt tot en met zondag 22 maart 2020 met spelen in Sleeswijk-Holstein. De algemene annulering is van toepassing op alle divisies vanaf de Flens Oberliga naar beneden.

De Württembergse voetbalbond (wfv) heeft ook besloten de spelactiviteiten vanaf nu tot en met 31 maart 2020 volledig op te schorten. Deze regeling is van toepassing op alle competities onder de Oberligen Baden-Württemberg in alle leeftijdsgroepen. En het Hessische Fußball-Verband (hfv) stopt ook het spel, van de LOTTO Hessenliga tot de laagste klassen - voorlopig tot en met Goede Vrijdag 10 april 2020.

Hetzelfde geldt voor de voetbalbond van Bremen tot 30 maart de nationale voetbalbond Mecklenburg-Vorpommern tot 23. Zowel maart als voor de Brandenburgse State Football Association (FLB) en Saxon Football Association (SFV) tot 22 maart op het niveau van de vereniging. Als voorzorgsmaatregel schort de Beierse voetbalbond (BFV) de gehele speloperatie op voor ten minste twee weken tot en met 23 maart 2020 in de gehele Vrijstaat met het oog op het voortdurend toenemende aantal corona-geïnfecteerde mensen en de dynamische ontwikkeling van de situatie. De voetbalbond Niederrhein (FVN) heeft, in nauwe samenwerking met haar 13 voetbalkringen, vandaag besloten met onmiddellijke ingang alle jeugd- en seniorenvoetbalwedstrijden stop te zetten.

Deze regeling is van toepassing op alle kampioenschappen en bekerwedstrijden en geldt tot en met zondag 19 april. Hiermee speelt de vereniging in op de laatste ontwikkelingen op het gebied van coronavirus. Marcheer elk op verenigingsniveau. Als voorzorgsmaatregel schort de Beierse voetbalbond (BFV) de gehele speloperatie op voor ten minste twee weken tot en met 23 maart 2020 in de gehele Vrijstaat met het oog op het voortdurend toenemende aantal corona-geïnfecteerde mensen en de dynamische ontwikkeling van de situatie.

De voetbalbond Niederrhein (FVN) heeft, in nauwe samenwerking met haar 13 voetbalkringen, vandaag besloten met onmiddellijke ingang alle jeugd- en seniorenvoetbalwedstrijden stop te zetten. Deze regeling is van toepassing op alle kampioenschappen en bekerwedstrijden en geldt tot en met zondag 19 april. Hiermee speelt de vereniging in op de laatste ontwikkelingen op het gebied van coronavirus. Marcheer elk op verenigingsniveau. Als voorzorgsmaatregel schort de Beierse voetbalbond (BFV) de gehele speloperatie op voor ten minste twee weken tot en met 23 maart 2020 in de gehele Vrijstaat met het oog op het voortdurend toenemende aantal corona-geïnfecteerde mensen en de dynamische ontwikkeling van de situatie. De voetbalbond Niederrhein (FVN) heeft, in nauwe samenwerking met haar 13 voetbalkringen, vandaag besloten met onmiddellijke ingang alle jeugd- en seniorenvoetbalwedstrijden stop te zetten. Deze regeling is van toepassing op alle kampioenschappen en bekerwedstrijden en geldt tot en met zondag 19 april. Hiermee speelt de vereniging in op de laatste ontwikkelingen op het gebied van coronavirus.

Als voorzorgsmaatregel schort de Beierse voetbalbond (BFV) de gehele speloperatie op voor ten minste twee weken tot en met 23 maart 2020 in de gehele Vrijstaat met het oog op het voortdurend toenemende aantal corona-geïnfecteerde mensen en de dynamische ontwikkeling van de situatie. De voetbalbond Niederrhein (FVN) heeft, in nauwe samenwerking met haar 13 voetbalkringen, vandaag besloten met onmiddellijke ingang alle jeugd- en seniorenvoetbalwedstrijden stop te zetten. Deze regeling is van toepassing op alle kampioenschappen en bekerwedstrijden en geldt tot en met zondag 19 april. Hiermee speelt de vereniging in op de laatste ontwikkelingen op het gebied van coronavirus. Als voorzorgsmaatregel schort de Beierse voetbalbond (BFV) de gehele speloperatie op voor ten minste twee weken tot en met 23 maart 2020 in de gehele Vrijstaat met het oog op het voortdurend toenemende aantal corona-geïnfecteerde mensen en de dynamische ontwikkeling van de situatie. De voetbalbond Niederrhein (FVN) heeft, in nauwe samenwerking met haar 13 voetbalkringen, vandaag besloten met onmiddellijke ingang alle jeugd- en seniorenvoetbalwedstrijden stop te zetten. Deze regeling is van toepassing op alle kampioenschappen en bekerwedstrijden en geldt tot en met zondag 19 april. Hiermee speelt de vereniging in op de laatste ontwikkelingen op het gebied van coronavirus.

 

Lees voor andere deelstaten op de site van de DFB