Een jaar geleden alweer! Of gaan we toch weer naar Griekenland?

Met Remco Boere, Hans Loen en  Marcel Wagenhuis

Alweer een jaar geleden en zit het het dit jaar weer in? De visie die we vanuit Nederland hebben toegepast bleek binnen een week te werken bij de griekse talentvolle spelers.

De bevlogenheid en kunde van de trainers deden wonderen en je zag spelers beter worden. Spelers die in mijn groepje zaten waren zo bevlogen en inhaleerden alles wat je zei.  Zeker 1 of 2 spelers, kon niet, maar had je zo bij een opleiding bij een BVO in Nederland kunnen plaatsen.

 

 

Remco Boere en Hans Loen zijn de groep aan het coachen en dit zijn oefeningen waarbij de passie van beide trainers er vanaf druipt. Grote partijvorm 8v8 en 7v7. Grieken beter maken is de uitdaging. Mijn groep is een en al passie. Ventjes onder de 13 en 11 jaar. Zeer talentvol. Word je in Thessaloniki gebeld voor een Weekend Pupillentrainer cursus in Groningen.

 

That makes the day complete.