Spelers zijn gewoon de weg kwijt...en dat voor bijna 2 ton

Heeft Gert Jan Verbeek gelijk?

Citaat uit Voetbalprimeur

 

Gertjan Verbeek stelt dat de voetbalwereld is doorgeslagen. De 57-jarige trainer vindt zeker dat het tijdens de coronacrisis wel een onsje minder mag en wijst naar Juventus-ster Cristiano Ronaldo én PSV-smaakmaker Mohamed Ihattaren. "Het is toch te gek voor woorden dat Ronaldo miljardair wordt. Ik heb ook goed verdiend, want je zegt geen nee", steekt Verbeek van wal in de Volkskrant. "Toon Gerbrands (algemeen directeur PSV, red.) kondigt aan twintig procent salaris in te leveren. Mohamed Ihattaren koopt voor zijn achttiende verjaardag een Audi R8 voor 198 duizend euro. En dat post hij op Instagram." "Dan heb je toch geen enkel idee van deze wereld", vervolgt een verbaasde Verbeek.

 

Een club vraagt een offer van spelers, KNVB vraagt 400 miljoen voor alle clubs om het kantoorpersoneel bij clubs ook aan het werk te houden? En wat doet een speler die net uit luier komt? Ach joh... ik koop effe een auto van bijna 2 ton. Denk je nu werkelijk dat het Kabinet 400 miljoen gaat geven? Van die 200 duizend euro kun je in feite 5 a 6 man betalen zodat ze nog voor een jaar werk hebben bij de club.

 

De medische wereld staat op zijn kop. Er gaan immers nog mensen dood en dan gaan dit soort mannetjes dure auto's kopen. Onbegrijpelijk en niet meer van deze wereld!

Als Toon Gerbrande slim is gaat hij deze jongen aanpakken en bewust een jaar lang in een Hongaarse Trabant laten rijden.