sv 't Harde: Oliebollenactie in mei!

Veel clubs komen steeds vaker in de problemen door het uitblijven van kantine inkomsten. sv  Harde heeft een atie bedacht waarbij de oliebollen weer het vet ingaan. In samenwerking met Bakkerij Grootkarzijn is deze actie opgestart en konden de leden deze oliebollen bestellen via de site van de club.

 

Het maakt haar niet veel uit, maar oliebollen bakken in mei doet Ellen Grootkarzijn niet vaak. ,,Eigenlijk, als ik eerlijk ben, is het nog lekkerder dan in december. Dan is de ‘tijd ernaar’ en eet iedereen het. Nu is het een onverwachte lekkernij’’, zegt de bakster. Ze kwam zelf met het idee naar voorzitter van SV ’t Harde, John Reurink. verrtelt Ellen in De Stentor

 

"Door de Corona-crisis mist de vereniging behoorlijk wat inkomsten. Om de schade beperkt te houden, willen wij een oliebollen actie houden in samenwerking met de lokale bakker ‘Bakkerij Grootkarzijn’. Een zak met 10 oliebollen kost €8,00 en zal op vrijdag 22 mei bij u thuis bezorgd worden"