Voetbal Totaal TV: klopt maar dan anders en dat verklappen we nog niet!

Tijdens deze wekelijkse talkshow, vanuit een voetbalomgeving, bespreken we de hot topics in de wereld van het senioren en jeugdvoetbal, vrouwen en meisjesvoetbal, sponsors, opleiders over welzijn en nieuwe ontwikkelingen. Ons doel is om hierbij duiding en inspiratie te bieden en vakgenoten met elkaar te verbinden, zodat we ideeën kunnen delen waarmee we elkaar door deze crisis heen helpen. Voetbal Totaal Connects dus, maar dan Live. Diversiteit aan kader, trainers,bestuurders, sponsors, leaders sluiten aan, op locatie of via het web, om hun gedachten te delen over de impact van de coronacrisis op voetbal zaken. (verenigingen zijn net als bedrijven en moeten ook het hoofd boven water houden....en hoe doen ze dat?). Naast de talkshow, worden er video-interviews gemaakt met marketeers en bureauprofessionals uit de Benelux,