SV NOOTDORP JO13-1 EN JO14-1 PROMOVEREN TOCH NAAR DE 2E EN 3E DIVISIE

De concept divisie-indelingen voor de topjeugdcompetities voor het seizoen 2020/’21 zijn bekendgemaakt door de KNVB.

 

Afgelopen seizoen speelde zowel de JO13-1 als de JO14-1 al divisie voetbal en waren beiden in de race voor het kampioenschap. Op basis van de resultaten van de 2 voorgaande geweldige seizoenen promoveren SV Nootdorp JO13-1 en JO14-1 naar een hogere divisie dan waar ze afgelopen seizoen speelden. Daar kunnen we weer erg trots op zijn!

 

Sommige andere jeugd selectie teams van SV Nootdorp zijn ook ingeschreven voor de divisies maar zij zullen moeten afwachten of ze worden 'geplaatst'.

 

Zoals al eerder genoemd op de website en sociale media tijdens het afgelopen seizoen maakt de jeugd van SV Nootdorp geweldige stappen voorwaarts wat nu dus ook weer resulteert in promoties van de JO13-1 en JO14-1.

Bron sv Nootdorp