Stel je eigen oefeningen samen via het grafische programma van de DFB

GRAFISCH PROGRAMMA VOOR TRAINERS

Een foto zegt meer dan duizend woorden: met de nieuwe voetbaltrainingsgrafieken (zie app hierboven), die de DFB u gratis verstrekt, kunt u snel uw eigen veldkaarten maken om uw training te ontwerpen.

 

Het gebruik van voetbaltrainingsgrafieken is alleen toegestaan voor privédoeleinden. Afbeeldingen of bestanden gemaakt met voetbaltraining-afbeeldingen mogen niet worden gebruikt voor commerciële of commerciële doeleinden, ongeacht of "tegen betaling" of "niet tegen betaling". Werk dat is voortgekomen uit het gebruik van deze software kan niet worden uitgevoerd of geproduceerd ten behoeve van derden tegen betaling, vergoeding of enige andere vorm van terugbetaling of vergoeding.

Ga naar het programma