· 

Jij ook een call to action? Wil jij een product bekend maken?

Productomschrijving: gezonde voeding

Doelgroep trainers, kader, ouders met kinderen van 9 t/m 15 jaar. Kantine commissie. 

 

1. De video duurt ca 15-20 minuten

 

2. in de video vertelt je waarom het product bijv. een gezonde snack zijn en perfect passen in Sportkantines. Uiteraard mag een introductie gegeven worden. Wellicht ook handig wat de inhoud van dit product zo gezond maakt

 

3.De opname duur is afhankelijk hoe lang het duurt dat alles top erop staat, Maar ga uit van onze eerdere opnames van ca. 2 a 3 uur.

 

4. De video word je eigendom en is vrij van alles, reclame, logo's e.d. Deze kun je op de eigen site en sociale media plaatsen.

 

5. Via onze site kunnen we een call to action formulier aanmaken. Deze actie komt op alle sociale media met een gesponsorde ad op Facebook en Instagram. Doelgroep gericht.

 

We kunnen zelfs nog kinderen/junioren (met toestemming ouders ivm AVG) uitnodigen om gezonde voeding te proeven (proeverij). Tevens zal op de achterwand een afbeelding staan van je product. Een product op tafel is ook mogelijk en zichtbaar op video.

 

De studio ademt nl. één en al jouw product uit.

 

Uiteraard kunnen we ook andere producten visualiseren en aan het grote publiek laten zien.

Wil je meer info? Bel via whatsapp 0641129929 of mail naar mail@sport-totaal.nl

 

Tevens verzorgen we juist voor vernieuwende en vooral gezonde producten activaties/promoties op diverse locaties zoals winkelcentra, campings en willen ook naar de sportparken. Bij voorkeur zou dat kunnen op locaties waar meerdere clubs op een park zitten met een gemeenschappelijke parkeerplaats.