We voetballen de hele zomer door...jij ook?

Door de crisis hebben kinderen enorm stil gestaan. Nadat alle regels werden opgeheven kon iedereen weer aan de gang en bij een behoorlijk aantal clubs zijn de trainingen weer opgestart. Maar ook hoor je al dat een aantal alweer stoppen eind juni.

 

Aangezien veel ouders deze zomer in eigen land verblijven of gewoon vakantie vieren in de eigen achtertuin komt steeds meer de vraag op om door te trainen als voorbereiding op het nieuwe seizoen, om de verloren voetbal opleidingsschade van de afgelopen maanden juist in de 2 zomer maanden in te halen.

En waarom ook niet. Het voorjaar en de zomer zijn de mooiste periodes om samen te gaan voetballen en door te traininen. Zeker nu de deadline van inschrijvingen en overschrijvingen in zicht komt, kunnen teams zich al opmaken voor een trainingssessie in de zomer.

 

Wie gaan er door en wie stoppen met training in de zomer?