· 

VV Buitenpost trots op certificaat jeugdopleiding

VV Buitenpost heeft het certificaat ‘Lokale Jeugdopleiding’ van de KNVB binnengehaald. Dit betekent een nieuwe kwaliteitsimpuls voor het opleiden van jeugdspelers. Een werkgroep heeft er ruim anderhalf jaar aan gewerkt. “We hebben met enthousiaste mensen veel tijd en energie in de certificering gestoken. Ik ben supertrots dat we het kwaliteitskeurmerk hebben gekregen”, zei hoofd jeugdopleiding Wietse van der Veen donderdagavond tijdens een feestelijke bijeenkomst.

 

Visitekaartje

Namens de KNVB reikte Auke van der Horn het certificaat officieel uit aan Wietse van der Veen en Jan Douma (technische zaken). “Ik heb ontzettend veel respect voor deze vereniging. Fantastisch dat jullie het certificaat hebben gehaald. Wat een karwei! Het is een visitekaartje voor jullie jeugdopleiding”, complimenteerde Van der Horn. Bron vv Buitenpost