FC GRONINGEN ON TOUR DOET VV MIDDELSTUM AAN!

Zaterdag 20 juni doet FC Groningen on Tour VV Middelstum aan. Van 09.30 tot 15.30 uur kan de jeugd van 6 t/m 14 jaar onder leiding van ervaren FC Groningen trainers werken aan ‘hun skills’. Zowel ’s morgens als ’s middags wordt er een trainingssessie afgewerkt en tussendoor krijgen alle deelnemers een sportmaaltijd aangeboden. Hoe zou het zijn om een hele dag als een prof te trainen? Zaterdag a.s. kunnen de deelnemers hier een antwoord op krijgen.

 

De jeugdcommissie van de VV Middelstum geeft nadere uitleg over hoe een en ander is ontstaan. ‘Toen deze mogelijkheid zich voordeed, hebben we contact gezocht met ons omringende verenigingen. Er bleek voldoende draagvlak te zijn, zeker onder onze eigen leden. Door interne sponsoring (waaronder de Club van 50 van de VV) en een hele mooie bijdrage van onze hoofdsponsor voor de jeugd Klimaatgroep Holland. En daar krijg je dus een hele dag voetbalplezier voor terug!’

 

Bron vv Middelstum