Bondscoach Sarina Wiegman verrast AMVJ en Amstelveen Heemraadmet driejarig ING sponsorcontract

ING gaat AMVJ financieel ondersteunen bij het ontwikkelen van het meisjes- en vrouwenvoetbal binnen de vereniging. Dat maakte bondscoach Sarina Wiegman bekend tijdens een online bijeenkomst dinsdagavond 23 juni. AMVJ behoort tot een van de 60 winnende clubs (van de 300) die door een jury uitgekozen werd als winnaar. Het bestuur heeft samen met Jeltsje Cusveller en Lotte Oldegbers de afgelopen maanden hard gewerkt aan de pitch. We zijn dan ook ontzettend blij met het driejarig sponsorcontract.

 

 

De komende drie jaar ontvangt AMVJ een sponsorbedrag van 2500 euro per seizoen om de vrouwentak verder te integreren binnen de vereniging. De precieze invulling moet nog verder uitgewerkt worden, maar de bijdrage zal gebruikt worden voor sportieve doeleinden, het opleiden van vrouwelijke trainers/scheidsrechters en het organiseren van events. 

 

Dinsdagavond 23 juni werd ook Amstelveen Heemraad tijdens een online bijeenkomst  verrast door Sarina Wiegman. De bondscoach van de OranjeLeeuwinnen kondigde samen met ING aan dat de club een driejarig sponsorcontract kreeg van de ING voor het mooie bedrag van € 3500 per seizoen! Dit voorjaar heeft Amstelveen Heemraad samen met bijna 200 andere clubs een plan ingediend om het meiden- en vrouwenvoetbal binnen Amstelveen Heemraad verder te ontwikkelen. Van de 200 clubs zijn er 60 clubs door een jury geselecteerd voor een sponsorcontract. 

Bron AMVJ en Amstelveen Heemraad