· 

Samenwerking Jeugd SV Piershil, GWB en ZBVH

sv Piershil zal vanaf komend seizoen voor alle jeugdleden samenwerken met Z.B.VH. De spelers die dit betreft zijn hier in een eerder stadium al ingelicht.

 

Na het uiteenvallen van de SJO Korendijk bleek het voor Goudswaardse Boys en S.V. Piershil nagenoeg onmogelijk een indeling te maken voor hun resterende jeugd. Tegelijkertijd bleek het voor Z.B.V.H. wederom lastig voor sommige leeftijdscategorieën voldoende spelers op de been te brengen voor een volwaardig team.

 

Aangezien alle drie de verenigingen hun jeugdleden graag de mogelijkheid willen bieden om te voetballen in een team dat past bij hun leeftijd en zij inzagen dat de bestaande ledenaantallen daar niet toereikend voor waren, hebben zij de optie verkend om samen te werken. Het voornaamste uitgangspunt hierbij was om niet opnieuw een SJO op te richten en vooralsnog voor één seizoen een samenwerking aan te gaan en te kijken hoe dat zal verlopen. Uiteindelijk heeft dit geleid tot het opstellen van een gedeelde jeugdindeling. Hierbij is getracht de effecten voor alle partijen zoveel mogelijk te beperken. Bron sv Piershil