SPEELDAGENKALENDER 2E EN 3E DIVISIE EN HOOFDKLASSE BEKEND

De gewijzigde speelkalender voor de mannen in de 2e en 3e divisie en hoofdklasse is bekend. Het seizoen start op 29/30 augustus met de 1e kwalificatieronde van de TOTO KNVB Beker. Het weekend erna, 5/6 september, start de competitie.

 

In overleg met de CVTD is tevens besloten voor de 2e en 3e divisie een aantal midweekse inhaalmomenten in het najaar vast te leggen voor eventueel afgelaste wedstrijden:

 

25 – 27 oktober (tijdens 1e ronde TOTO KNVB Beker) 17 – 19 november 8 – 10 december Na overleg met het COH is besloten om in de hoofdklasse het oorspronkelijke inhaalmoment van 14/15 november te gebruiken als normale speelronde.

De winterstop voor deze clubs in de 2e en 3e divisie is van 13 december tot en met 8 januari. Voor de hoofdklasse loopt het kerstreces van 20 december tot en met 15 januari. De laatste speelrondes zijn 22/24 mei. Daarna volgt de nacompetitie.

 

Bij de vrouwen topklasse tot en met de 1e klasse zijn de speeldata ongewijzigd gebleven. Bron KNVB