· 

LUDIOS Organiseert voetbalvierdaage bij sv Ouderkerk

De leukste sport- en spelaanbieder voor kinderen

 

Wie zijn wij?

 

Wij zijn een innovatief sportbedrijf gespecialiseerd in sport- en spelactiviteiten op tussenschoolse en buitenschoolse opvang. We brengen pedagogisch sportinstructeurs bij jou op locatie, die een interactief programma organiseren voor de kinderen. Zo laten we kinderen het plezier van bewegen ervaren en maken ze tegelijkertijd kennis met een breed aanbod van sporten en spellen. 

 

Alle trainers met een pedagogische achtergrond en gediplomeerd als voetbaltrainer! Een veilige leeromgeving is gewaarborgd.

 

Van 10  tot en met 14 augustus

 

 

Aanmelden?

www.ludios.nl/voetbalvierdaagse

 

Kosten 160,-- totaal

Voor leden sv Ouderkerk 130,-- totaal

Bijna de helft van de Nederlandse kinderen beweegt dagelijks te weinig. En op lange termijn kan niet genoeg beweging leiden tot overgewicht en minder motorische vaardigheden. Daarom brengt Ludios voetbalsport en voetbalspel naar de waan van de dag: op school, de vereniging. We laten kinderen zelf het plezier van bewegen (her)ontdekken met afwisselende voetbalactiviteiten op locatie en in de omgeving daaromheen. Op zo'n manier dat kinderen elke dag - regen of zon - opnieuw staan te popelen om mee te doen.

 

Van 10  tot en met 14 augustus

 

Aanmelden?

www.ludios.nl/voetbalvierdaagse

 

Kosten 160,-- totaal

Voor leden sv Ouderkerk 130,-- totaal