®Jeu de Voetbal, voor jong en oud start op 23.9 met pilot in Emmen

Sinds 2017 zijn ze gestart met de indoor boardingvoetbal locatie genaamd Soccer Temple Emmen. Naast dat je kan voetballen, organiseren ze ook veel soorten kinderfeestjes en activiteiten voor volwassenen, (basis)scholen en bedrijven. Samen met de ervaring als LO docent in diverse typen onderwijs is op deze manier het Eventing stukje ontstaan.

 

Een afgeleide van Jeu de Boules nu met ballen en je voeten. Wil jij in jouw leeftijdscategorie het beste team worden? Waar kies jij voor? Mikken en scoren met je beste maatje, vriendje of vriendinnetje? Vanaf 8 jaar tot en met 95 jaar. We beginnen met de districtswedstrijden in elke regio. Een complete dag waarbij elk team tegen elkaar gaan voetballen, strijden om districtswinnaar van het jaar en door naar de landelijke finaledag. Diverse locaties in Nederland met eindtoernooi.

  

SPELREGELS

JEU de VOETBAL

Dit zijn de basis spelregels.1. Het spel wordt altijd gespeeld door twee teams.Een team bestaat uit één, twee of drie personen.Een team van één persoon, één tegen één, elke speler heeft dan drie ballen. Een team vantwee personen, twee tegen twee, elke speler heeft dan drie boules. Een team van driepersonen, drie tegen drie, elke speler heeft dan twee boules De rest spelregels volgen net als de inschrijving. Incl. versnaperingen, drinken.

 

Lees hier verder