· 

Handen wassen voor de wedstrijd en maximaal 250 toeschouwers

Silvolde

 

Silvolde speelde voor het eerst in coronatijd een oefenduel tegen SDOUC. Van tevoren waren de supporters gewaarschuwd dat er slechts 250 personen langs de lijn mochten staan en – ook niet onbelangrijk – de kantine zou niet worden geopend voor bezoekers. Op tijd op de fiets dus op weg naar De Munsterman.

Bij binnenkomst handen wassen en iedereen ging 1,5 meter van elkaar staan. De toegangspoort hoefde niet dicht, want er kwamen exact 250 toeschouwers.

 

Tiel

 

Het mag weer, een voetbalwedstrijd met publiek. Voetbalclub TEC uit Tiel beet woensdagavond het spits af met een vriendschappelijke wedstrijd tegen Sparta Nijkerk. Maximaal 250 supporters werden toegelaten op sportpark De Lok. Een aantal moest teleurgesteld weer naar huis.