Voetbalkamp bij sv Ouderkerk en O23 UNIVE JSC MIDWEEKCOMPETITIE

Niet met vakantie? Zwembad deze zomer gesloten? Over een paar weken begint de zomervakantie. Wat gaat je kind doen, waar kan het wèl terecht, die zes weken? Je kind hoeft zich niet te vervelen in de zomervakantie, want Ludios pakt uit met een grandioos Zomer Voetbalkamp bij sv Ouderkerk. Dus wil jij fit blijven deze zomer en voetballen? Dat kan! Van 10 t/m 13 augustus krijg je les van gediplomeerde trainers en voetbal je de hele dag door met vrienden/vriendinnen en leeftijdsgenoten.

 

Aanmelden kan via: 

http://www.ludios.nl/voetbalvierdaagse

 

Deze clinic vindt NIET plaats onder auspiciën van SV Ouderkerk. Staat onder auspiciën van Ludio Sport & Bewegen.

 

Univë Onder23

Doel van de competitie is binding, ontplooiing en ontwikkeling van talenten uitkomend voor clubs met een meerjarenvisie & dito sportieve ambitie. De talenten spelen wedstrijden op een sportief hoog en uitdagend niveau. Resultaat is dat het proces van de stap naar het selectie-seniorenvoetbal veel vloeiender zal verlopen.

Met als resultaat dat talentvolle spelers behouden blijven voor het voetbal en voor clubs. De Unive JSC midweekcompetitie staat los van de nieuwe KNVB O23 zaterdag-competitie.

Diverse teams uit die KNVB-competitie komen ook uit in de midweekcompetitie. Het afgelopen seizoen was sv Ouderkerk de grote onbekende. Met ook nog’s een prima sportief debuut. Komend seizoen zijn de verwachtingen mbt wederom een eindklassering in de top 3 dan ook hoog gespannen.

Trainers Guido Licastro (hoofdverantwoordelijke O23), Danny Wagenhuis (O19) en begeleiders Eddy Baars (leider Zondag 2) en Bob van Unen (leider O19-1).