· 

Brederodes Zaterdagselectie breidt zich uit met Jong Brederodes

Na een fantastische reeks van het 1ste, het 2de stond inmiddels goed in de middenmoot, heeft corona de verdere ambities abrupt doen beëindigen. Nu is het seizoen afgelopen, de selectie is al een paar weken aan het trainen en zelfs een (onderlinge) oefenwedstrijd is al gespeeld. Het gaat de goede kant op!

 

Toen bleek dat de corona periode langer ging duren dan gehoopt, zijn de voorbereidingen voor komend seizoen gestart. Er hebben gesprekken plaatsgevonden om de selectie te versterken, gesprekken met een keeper, met een speler, met een leider.. en dat heeft het balletje doen rollen. Er kwam steeds meer interesse vanuit spelers om aan te sluiten bij de Zaterdagselectie, van buitenaf, vanuit de jeugd en vanuit lager spelende senioren elftallen. Goed om te zien!

 

Brederodes is in beweging, en heeft voldoende spelers om een derde elftal aan de selectie toe te voegen, Jong Brederodes. Op papier zal dit Zaterdag 3 zijn maar intern en naar de buitenwereld is het Jong Brederodes. Een team waarin jonge jongens worden klaargestoomd voor het grote werk. Het team zal beginnen in de 4e klasse, maar heeft de ambitie om snel omhoog te gaan. Het team zal volledig onderdeel zijn van de selectie, zelfde faciliteiten, zelfde kleding, zelfde uitstraling.

 

De zomerstop is nog maar net begonnen maar op de achtergrond wordt er hard gewerkt aan de voorbereidingen voor komend seizoen. Denk aan de trainingsdag op 8 augustus, oefenwedstrijden en het trainingskamp in het weekend van 22/23 augustus. Kortom, genoeg te doen!

Bron Brederodes