Piet Hogendoorn eindigt met laatste training op 81-jarige leeftijd

Hij is inmiddels 81 jaar en heeft tot de dag van vandaag nog altijd op het veld gestaan als trainer van vv Bergambacht. Op woensdag 15 juli kwam daar een einde aan en gaf Piet Hogendoorn voor het laatst training aan de kleinste voetballertjes van de vereniging. Daarmee stopt hij ook als vrijwilliger na een jarenlange trouwe dienst.

 

Piet stond 25 jaar achter de bar in de kantine van vv Bergambacht, zat 12 jaar in de jeugdcommissie, maakte 10 jaar deel uit van het bestuur van de supportersvereniging en stond bijna 20 jaar op het veld als jeugdtrainer en scheidsrechter. Nu vindt het lid van verdienste van de vereniging het mooi geweest. De club liet zijn laatste training niet onopgemerkt voorbij gaan.

 

Alle JO7 t/m JO11 spelers stonden woensdag op het veld om Piet te bedanken, hij kreeg mooie woorden te horen van jeugdtrainer/coördinator Gerard van Hove en ontving een bokaal. “Het was een leuk afscheid. Ik voelde de waardering van alle jaren trainen geven.” Bron vv Bergambacht